![]() |
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
On Aug 28, 5:52 pm, "Pilu" wrote:
Oczywiście, że wolno, ale po co, skoro Hawking jest już dawno podmieniony ? Zresztą, jak większość wybitnych ludzi...lub bardziej znaczących. Jeśli o kimś zaczyna się mówić to - po ptokach już jest, bo podmieniono go, zanim dotarła sprawa do szerszych mas... Nie chcę Was rozczarowywać, ale to samo dotyczy chociażby tej grupy... co bardziej "wybitni" parani (i żeby było śmieszniej scepy też) sa już dawno podmnienieni...Albot też nigdy ludzmi nie byli... Tak że, zabawne - ale najbardziej autentyczni uczestnicy tej grupy, to ci, którzy się odzywają mało albo wcale... ![]() Cóż za nobilitacja, dziękuję. O fak, podmieniają mnie. Pilu |
|
|||
|
|||
![]()
On Aug 28, 6:38 pm, Pszemol wrote:
On Aug 28, 5:52 pm, "Pilu" wrote: Oczywiście, że wolno, ale po co, skoro Hawking jest już dawno podmieniony ? Zresztą, jak większość wybitnych ludzi...lub bardziej znaczących. Jeśli o kimś zaczyna się mówić to - po ptokach już jest, bo podmieniono go, zanim dotarła sprawa do szerszych mas... Nie chcę Was rozczarowywać, ale to samo dotyczy chociażby tej grupy... co bardziej "wybitni" parani (i żeby było śmieszniej scepy też) sa już dawno podmnienieni...Albot też nigdy ludzmi nie byli... Tak że, zabawne - ale najbardziej autentyczni uczestnicy tej grupy, to ci, którzy się odzywają mało albo wcale... ![]() Cóż za nobilitacja, dziękuję. O fak, podmieniają mnie. Pilu- Hide quoted text - - Show quoted text - Wasz idiota homoseksualny |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|